✓ IJskoud thuisbezorgd door eigen bezorgservice

✓ Meer dan 80 jaar ervaring!

✓ Veilig betalen via iDeal of Paypal

✓ Fantastisch zonneterras in hartje Gorinchem

We zijn weer (goed)gekeurd!

Door Samantha -

Wij zijn blij! En dat is zeker niet voor niks. Deze week kregen we bezoek van de keuringdienst die niet alleen ons ijs maar ook onze hele ijssalon grondig heeft getest. Ondanks dat we als team Venezia voedselveiligheid en hygiëne erg belangrijk vinden, blijft zo'n inspectie altijd spannend natuurlijk! 

 

Inspectie

Elk jaar worden we door de keuringsdienst grondig getest op onze voedselveiligheid. Niet één keer maar meerdere keren per jaar, op willekeurige momenten waar wij van tevoren niet vanaf weten. Een inspecteur van inspectiebureau Houwergroep inspecteert in eerste instantie of alles voldoet aan de wettelijke norm. Ook wel HACCP genoemd. Maar dat is natuurlijk lang niet alles! We worden namelijk ook gekeurd op:

  • De kennis van onze medewekers op gebied van voedselveiligheid
  • Onze logboeken, checklisten en schoonmaak procedures
  • De temperaturen van onze koelingen, vriezers en de ijsvitrines
  • De kledingvoorschriften
  • Allergenen in onze producten
  • De hygiënische staat van onze machines

Tot slot worden er van verschillende ijssmaken en slagroom bacteriële monsters meegenomen die naar een laboratorium worden opgestuurd voor analyse. En dan is het afwachten...

Teamwork

Je kent vast wel het gezegde over de ketting met de zwakste schakel. Simpel gezegd: de ketting is zo sterk als de zwakste schakel. En dat geldt natuurlijk ook voor team Venezia. Een goede eindbeoordeling is absoluut een team prestatie! Zo werken we met het hele team (35 mensen) volgens de juiste procedures en blijven ons best doen om ook de komende keuring weer een mooie score te halen! 

 

De uitslag

Na een aantal dagen krijgen wij van het inspectiebureau onze eindscore te horen. De score wordt uitgedrukt op een schaal van 0 tot 100. Onze eindscore...een dikke 100! De hoogst haalbare score. En daar zijn we natuurlijk heel trots op!

 

Help jij ons mee?

Waardeer jij het dat we heel veel liefde in onze producten steken en ons uiterste best doen om jou een hygiënisch ijsje te serveren? Help ons dan en geef ons een goede beoordeling bij klantenvertellen. Grazie mille!

 

Beoordelen

 

Nieuws teamVenezia Persoonlijk Product
Naar overzicht