✓ IJskoud thuisbezorgd door eigen bezorgservice

✓ Meer dan 80 jaar ervaring!

✓ Veilig betalen via iDeal of Paypal

✓ Fantastisch zonneterras in hartje Gorinchem

Venezia viert feest!

Door Samantha -

Het team van Venezia groeit met de jaren mee. Veel van onze teamleden werken meerdere jaren met veel plezier bij Venezia. Onze ''old-schooler'' Nick doet daar nog eens een schepje bovenop! Dit jaar alweer 10 jaar bij ons en daarom vieren we vandaag een feestje. We maken een praatje met Nick en blikken terug op de afgelopen jaren...

 

Wie...? 

- Nick

- 24 jaar oud

- Is aan het afstuderen

- Functie: alleskunner en ijsgek! 

 

Hoe ben je bij Venezia terecht gekomen?

''Ik was ongeveer 15 jaar toen ik hier aan het werk ging. Lorenzo Agnoli en ik zijn sinds onze jeugd al goede vrienden.  Ineke en Mauro (de ouders van Lorenzo) hebben mij een bijbaantje aangeboden bij Venezia, waarop ik volmondig ja heb gezegd. Ik heb dus eigenlijk geen ‘normale’ sollicitatie moeten doen zoals ik dat na mijn afstuderen wel moet gaan doen. De klik was er meteen! Venezia was eigenlijk mijn eerste echte bijbaan. Daarvoor heb ik voetbalkrantjes bezorgd, maar dat beschouw ik niet als een ‘echt’ bijbaantje.'' 

 

Wat is je favoriete ijssmaak?

''Zuppa inglese en malaga sowieso, maar daarnaast vallen de crème smaken ook altijd goed in de smaak!  Zuppa inglese is een advocaat ijsje en malaga is een ijsje gemaakt met rum en rozijnen''

 

Wat is je favoriete ijscoupe?

''Dat is niet zo moeilijk, de coupe amarena!''

 

Sta je liever in de bediening of maak je liever coupes?

''Ik vind het leukste om al die lekkere ijscoupes voor onze ijsfans te maken. Maar daarnaast vind ik koffie zetten ook erg leuk om te doen. Vooral de cappuccino’s, want dan kan ik figuurtjes maken met de melk.''

 

Wat is een Venezia-moment dat je nooit meer zal vergeten?

''Haha, ja er is één moment dat ik echt niet meer zal vergeten en dat was toen ik aan Jim, een collega, vroeg of hij de grote groen deur open wilde zetten, omdat hij dichtviel, maar in plaats daarvan deed hij de deur helemaal dicht. Terwijl het midden op de dag was haha!''

 

Je werkt dit jaar 10 jaar bij Venezia, wat echt een hele tijd is. Wat vind je daarvan?

''Tien jaar is echt een hele lange tijd. Erg bijzonder ook. Ik heb het altijd naar mijn zin gehad, zowel met het werk wat ik doe en met de collega’s. In tien jaar zie je natuurlijk veel collega’s komen en gaan en eigenlijk ben alleen ik blijven hangen. Samen met Lorenzo en Alessio zijn wij de oudste en we hebben het nog steeds altijd naar ons zin samen. Op een gegeven moment bouw je ook een bepaalde band op met collega’s en dat maakt het ook leuker om naar het werk te gaan.'' 

 '' Tien jaar is echt een hele lange tijd. Erg bijzonder...''

10 jaar is lang! Hoe doe je dat?

''Ik heb eigenlijk geen reden om weg te gaan want heb het altijd naar mijn zin gehad. Ik studeer en bijverdienen naast mijn studie is dan altijd wel fijn. Daarnaast vind ik het werk wat ik doe ook heel leuk om te doen! Mijn werk kan ik gelukkig goed combineren met mijn studie. Zo werk ik door de weeks een paar avonden en één dag in het weekend. Op zaterdag moet ik altijd voetballen en dat is heel goed te combineren, omdat ik dan de zondag werk. Daarnaast kan ik altijd aangeven wanneer ik kan werken. In mijn wat jongere jaren ging ik nog wel eens op naar een feestje op zaterdagavond en dan had ik op zondag een kater. Natuurlijk heb je dan niet altijd even veel zin om te werken, maar gedurende de dag dan viel het allemaal wel mee en was het leuk om te werken.'' 

 

Zou je een bijbaantje bij Venezia aanraden?

''Ja zeker! Je kunt misschien het idee hebben dat je heel hard moeten werken. Natuurlijk moet je ook hard werken, maar heb je tegelijkertijd ook plezier met je collega’s. Als het lekker druk is gaat de tijd erg snel dus heb je niet door dat je al de hele middag aan het werk bent. Ook bouw je een band op met de meeste klanten. Ze gaan jou herkennen en jij hen en dat maakt het ook een gezellige sfeer! En doordat Venezia aan de Grote Markt zit is er vooral in de zomer altijd wel iets te zien.''

 

Een bedankje namens team Venezia:

''Nick,

Bedankt voor je inzet en positieve aanwezigheid de afgelopen jaren! Je bent een voorbeeld voor de rest van het team, zowel in zakelijk als in persoonlijk opzicht. We hebben nog steeds elke dag plezier met je en als je studie het toelaat, maken we er met plezier 11 jaar van...''

 

Grazie Mille, team Venezia

 

 

 

 

TeamVenezia Persoonlijk Jubileum
Naar overzicht