Ons ijs

Il nostro gelato è fatto con amore

Ons ijs wordt met liefde gemaakt

Online IJs bestellen

Webshop

Vers en ambachtelijk bereid 

In onze open ijskeuken kun je zelf zien hoe wij ons ijs op ambachtelijke wijze produceren. Met verse, eerlijke en gezonde grondstoffen van de hoogste kwaliteit. Dat proef je! We doen nergens geheimzinnig over. Stel ons gerust vragen, je mag alles weten. Behalve ons familierecept: dat is en blijft geheim, sorry. 

 

IJs-smaken 

In ons receptenboek staan maar liefst 80 ijssmaken, waarvan we er ongeveer 40 in de ijsvitrine aanbieden. Het assortiment wisselt. Je kunt kiezen voor vertrouwde smaken, die vertrouwd lekker zijn. Maar we nodigen je uit om een smaak te kiezen, die je verbaast. We beloven dat je zult genieten! 

Mauro...''De glimlach op het gezicht van mensen die van een ijsje genieten is onvervangbaar''

Wist je dat…

…ijs zijn oorsprong vindt in het Italië van de 16e eeuw? De ijssorbet veroverde toen een vaste plaats in de keuken van de familie ‘De Medici’ uit Florence. Van daar uit vervolgde het zijn weg naar de hoven van Versaille en Londen om uiteindelijk bij iedereen populair te worden. Venezia di Agnoli kent een ijstraditie die terug gaat tot ongeveer 1890.

 

Toptoko

Onze ijssalon is door professioneel keuringsbureau Houwers & Holtackers uitgeroepen tot ‘Toptoko’. Dat betekent dat wij ijs produceren volgens de normen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Je hebt bij ons de zekerheid dat ons ambachtelijke ijs elke dag volgens de strengste hygiënische normen wordt bereid. Wel zo prettig, toch?

 

IJsmaken

IJs maken is voor ons het mooiste wat er is! Daarom laten we jou graag zien hoe we dat doen. Je bent van harte welkom om ons ambacht te komen bekijken in onze open ijskeuken. Hier alvast een voorproefje.

Loopt het water jou al in de mond?