Venezia ijsbezorgservice...

Gastvrij genieten bij je thuis!

Online IJs bestellen

Webshop

Onze ijskoeriers brengen de lekkerste ijsjes bij je thuis!

Onverwachte visite, een etentje, geen vervoer, de brug is afgesloten of gewoon geen zin om de deur uit te gaan? Geen probleem: Bestel via de webshop en onze ijskoeriers staan binnen het door jouw gekozen tijdsblok bij je op de stoep. 

 

Kwaliteit en gastvrijheid

Venezia vindt kwaliteit en gastvrijheid ontzettend belangrijk. Oók als we je ijsjes bij je thuisbrengen. Onze ijskoeriers staan in de startblokken om op hun stalen ros te springen en hun ijsjes bij jóu af te leveren. Met dezelfde vibe en kwaliteit als in de ijssalon. Een ambachtelijk Italiaans ijsje is voor ons nu eenmaal méér dan een lekkernij: Proeven is genieten!

 

Wanneer bezorgen wij ons ijs:

In april bezorgen wij weer de lekkerste ijsjes van donderdag t/m zondag, tussen 15:00uur en 22:00uur, bij je thuis of op je werk. 

 

Waar bezorgen wij ons ijs:

We bezorgen ons ijs in Gorinchem, Dalem, Arkel, Schelluinen en Sleeuwijk. 

 


VEEL GESTELDE VRAGEN:

 • Hoe kan ik ijs laten bezorgen?
  Ga naar de webshop. Kies je een bekertje, beker of ijscoupe. Klik vervolgens op afrekenen. Bij het afrekenen klik je de optie ‘thuisbezorgen’ aan. Voer hier je gegevens in en wij bezorgen je bestelling binnen het door jou gekozen tijdsblok bij je thuis.

 • Wanneer kan ik een ijsje laten thuisbezorgen?
  In april bezorgen we van donderdag t/m zondag, tussen 15:00 uur en 22:00 uur,  de lekkerste ijsjes  bij je thuis of op kantoor.
 • Smelt mijn ijsje niet onderweg?
  Wij pakken het ijs goed voor je in. Onze koelelementen in de box achterop de fiets houden jouw bestelling cool.

 • Hoe lang duurt het voordat mijn ijs bezorgd wordt?
  Onze ijskoeriers zetten alles op alles om jouw bestelling binnen het door jou gekozen tijdsblok bij je thuis te bezorgen.

 • Wat kost het?
  Wij bezorgen vanaf een minimum bedrag van €7,50. De kosten voor de bezorging binnen Gorinchem en Dalem bedragen € 2,-. Voor Arkel, Schelluinen en Sleeuwijk zijn de bezorgkosten € 3,-.  Voor bestellingen lager dan €7,50 kun je kiezen voor de optie afhalen. Zo hoef je niet te wachten voor je ijsje.
 • Hoe kan ik betalen?
  Je kunt in de webshop betalen d.m.v Ideal en Paypal. Aan de deur kun je helaas niet betalen. 
 •  Kan ik een bezorgbestelling telefonisch of in de ijssalon doorgeven?
  Nee. Je kunt alleen via de website een bestelling voor thuisbezorging plaatsen. 
  Start je bestelling en laat ijs thuis bezorgen

 • Wat gebeurt er als ik niet thuis ben op het tijdstip van bezorging?
  Als je niet aanwezig bent op de aangegeven locatie proberen wij telefonisch contact met je te zoeken. Mocht dit niet lukken, dan gaan we snel weer terug naar de ijssalon aan de Grote Markt en zetten de bestelling in de vriezer. Je kunt je bestelling dan tot 24 uur later komen ophalen in de ijssalon.

Heb je verder nog vragen? Stel ze gerust via ons contactformulier of bel ons op 0183 - 631 919. 

 

Bestel een ijsje