Onze ijstaarten

Le nostre torte sonno fatto con amore

Onze ijstaarten worden met liefde gemaakt

Online IJs bestellen

Webshop

Onze huisgemaakte ijstaarten zijn het ideale dessert voor de feestdagen!

Het eind van het jaar komt eraan. De tijd om samen te genieten. Een goed gesprek te voeren. Lekker te eten. Te lachen. Te vieren. Een echte ambachtelijke ijstaart van Venezia maakt uw feest compleet.

 


Hoe maken wij onze ijstaarten?

Onze taarten maken we zelf. Zoals u van ons gewend bent met verse ingrediënten en volgens eigen Italiaans recept. Onze ijstaarten bestaan uit twee verschillende lagen ijs met daartussen een slagroomlaag. Voor de bodemlaag gebruiken onze ijsbereiders vers gedraaid vanille ijs. Daarna brengen ze een slagroomlaag aan die aangepast is naar uw gekozen smaak. Heeft u bijvoorbeeld gekozen voor een amarena ijstaart? Dan worden er amarenakersen, stukjes kers en amarenasaus door de slagroom heen gemixt. Daarna wordt de laaste en bovenste laag vers gedraaid ijs aangebracht en wordt de taart op een feestelijke manier opgemaakt. 

 

Bestel een ijstaart

 

Keuze uit 9 verschillende smaken en 3 maten!

Voor ieder wat wils! U kunt kiezen uit maar liefst 9 verschillende smaken. Onze standaard smaken zijn: amarena, chocolade, cookies, hazelnoot, karamel, mokka, bosbessen en frambozen ijstaarten. Al deze smaken zijn gemakkelijk te bestellen in onze webshop!

Ben jij op zoek naar een andere smaak? Maatwerk is mogelijk! Vraag onze medewerkers in onze ijssalon naar de mogelijkheden of bel  gerust naar 0183631919.  Al onze ijstaarten zijn te krijgen voor 4 personen, 6 personen en 10 personen. 

 

 Waarom kiezen voor een ijstaart van Venezia?

  • Speciaal vers voor u gemaakt met alleen de beste ingredienten
  • Keuze uit 9 verschillende smaken
  • Keuze uit verschillende maten: 4 persoons, 6 persoons en 10 persoons ijstaarten
  • Bestellen is eenvoudig via onze webshop

  • Geen tijd verliezen bij het ophalen

  • Lang houdbaar in uw vriezer

  • Binnen een handomdraai op tafel 

Onze verse ijstaarten thuis bewaren? 

Jazeker! Al onze ijstaarten zijn gemakkelijk thuis in de vriezer te bewaren. Onze ijstaarten zitten in een plactic vorm waardoor de ijstaart zijn vorm behoudt en makkelijk in de vriezer past. Haal de ijstaart 5 minuten voor gebruik uit de vriezer en het genieten kan beginnen! Klik hier voor ''het 5 stappenplan'' om uw ijstaart gemakkelijk op tafel te krijgen.

 

Bestel een ijstaart