✓ IJskoud thuisbezorgd door eigen bezorgservice

✓ Meer dan 80 jaar ervaring!

✓ Veilig betalen via iDeal of Paypal

✓ Fantastisch zonneterras in hartje Gorinchem

Venezia's ijsvierdaagse

Door Samantha -

 

Morgen is het eindelijk zover...de avondvierdaagse in Gorinchem gaat weer van start!  Wij zijn één van de sponsoren dus doen ook wij mee, met onze eigen ijsvierdaagse. Ben jij sportief en hou je van ijs? Doe dan mee met Venezia's ijsvierdaagse en krijg een ijsje gratis..

 

Maatschappelijk betrokken

Al meer dan 6 jaar zijn wij een van de sponsoren van de avondvierdaagse Gorinchem. En dat doen we met veel plezier! Elk jaar weer ondersteunen wij dit leuke Gorinchemse evenement voor jong en oud. Ook dit jaar zijn we weer van de partij. Zo staan we weer met onze unieke Piaggio ijskar op het plein, doneren we een geldbedrag, geven we ijsbonnen weg, delen we stempelkaartjes uit en geven ijsjes weg aan alle vrijwilligers. Waarom? Omdat de avondvierdaagse voor iedereen een feestje is. En dat moet zo blijven! 

 

Hoe werkt het?

Wat moet je doen om een gratis ijsje te krijgen? Simpel... haal een stempelkaart in de ijssalon, koop deze week 3 bollen ijs en haal je gratis ijsje na het defilé bij ons in de ijssalon! Voor elke bol ijs die je van dinsdag t/m vrijdag koopt krijg je een stempel op je stempelkaartje. Heb je 3 bollen gekocht? Dan krijg je van ons een heerlijke bol ijs cadeau! 

 

Voor wie? 

Venezia's ijsvierdaagse is er voor iedereen! Super sportief hoef je niet te zijn want om mee te doen met Venezia's ijsvierdaagse hoeft je niet mee te doen met de avondvierdaagse. 

 

Een gratis ijsje! 

Heb jij van dinsdag t/m vrijdag in totaal 3 bollen ijs gekocht? Dan kan jij een gratis bol ijs komen halen bij ons in de ijssalon. Je krijgt een gratis bol ijs in ruil voor je volle stempelkaart. Wees er wel op tijd bij want je kunt je gratis bol ijs alleen van vrijdag 8 juni t/m zondag 10 juni bij ons komen ophalen....

 

Meer weten? 

Wil jij meer weten of heb je nog een dringende vraag? Stuur ons hier een berichtje en we doen ons uiterste best om je zo snel mogelijk antwoord te geven! 

 

 

 

Events Dienst Sponsoring Persoonlijk Actueel Uitleg
Naar overzicht