✓ IJskoud thuisbezorgd door eigen bezorgservice

✓ Meer dan 80 jaar ervaring!

✓ Veilig betalen via iDeal of Paypal

✓ Fantastisch zonneterras in hartje Gorinchem

IJsseizoen 2020

Door Alessio -

Opening IJsseizoen 2020

Zoals de inmiddels 83 jarige traditie geldt, zijn we de eerste twee maanden van het jaar gesloten voor onze winterpauze. Maar aangezien de tijd vliegt staat het nieuwe ijsseizoen inmiddels alweer voor de deur. Leuk! Het is elk jaar weer even afwachten hoe het eerste weekend van maart valt om te beslissen op welke datum we beginnen aan het nieuwe seizoen. De beslissing is gevallen:  zaterdag 7 maart 2020 vanaf 10:00 uur gaan we beginnen aan ons nieuwe ijsseizoen. 

 

Een nieuw seizoen met veel nieuwe ontwikkelingen

Ook dit jaar staat het seizoen 2020 in het teken van veel nieuwe ontwikkelingen. Afgelopen jaar hebben we onze ijskeuken flink uitgebreid en hebben we met een paar nieuwe ijsmachines ons productiecapaciteit flink uitgebreid. Zo kunnen we niet alleen sneller en meer ijs maken, maar zo zijn we op het gebied van kwaliteit ook een stap vooruit gegaan. 

 

Dit jaar staat in het teken van vernieuwingen waar jullie meer van mee zullen krijgen. Zo hebben we een aantal leuke veranderingen in de planning. We kunnen je op dit moment nog niet alles vertellen maar we geven je graag een zetje in de juiste richting:

- Venezia kiest voor duurzaam en milieubewust. Zo hebben we de doelstelling om in 2020 zo goed als geen plastic meer te gebruiken. Denk aan rietjes, bekertjes, lepeltjes etc. Deze worden allemaal vervangen door een alternatieve oplossing.

- Een grote verandering aan en op ons terras. 

- Ontwikkelingen op online gebied.

 

Volgs ons en blijf op de hoogte

We houden je via social media op de hoogte van de komende ontwikkelingen. Volg ons op instagram, facebook of twitter. Heb jij nog een leuk idee dat je met ons wilt delen? Laat het ons weten en geef je idee hier aan ons door! 

 

IJs 2020 nieuws opening
Naar overzicht