✓ IJskoud thuisbezorgd door eigen bezorgservice

✓ Meer dan 80 jaar ervaring!

✓ Veilig betalen via iDeal of Paypal

✓ Fantastisch zonneterras in hartje Gorinchem

Win een ijscoupe voor jou en je moeder

Door Robin -

Meedoen 
Je kan meedoen met onze actie via onze social media kanalen Instagram of Facebook. Ga hier naar onze post en laat in de reactie weten waarom jouw moeder de allerliefste is!

De prijs
Je kan twee coupes naar keuze winnen, één voor jou en één voor je moeder. Haar lievelingscoupe is natuurlijk het beste cadeautje dat je kan geven, want liefde gaat door de maag. Omdat quality time met je moeder erg belangrijk is, mogen jullie de coupe gezellig op ons terras komen opeten. 

Bekendmaking 

Er zijn heel veel lieve moeders, dus het kiezen van een winnaar is bijna onmogelijk. Om de actie zo eerlijk mogelijk te laten verlopen maken wij gebruik van een online lotingssysteem. Dit programma kiest random een winnaar uit. De winnaar maken we volgende week via de social media kanalen bekend.


Gewonnen? 

Stuur ons dan snel een berichtje om jouw prijs in ontvangst te nemen. Niet gewonnen? Jammer! Maar houd ons blog en social media kanalen in de gaten, want we komen met nog meer leuke winacties. 

Veel succes! 

Wil je niet wachten en vandaag je moeder al verwennen met haar favoriete ijsje? Bestel dan jouw ijsje via onderstaande button.

bestel een ijsje voor je moeder

 

Naar overzicht