✓ IJskoud thuisbezorgd door eigen bezorgservice

✓ Meer dan 80 jaar ervaring!

✓ Veilig betalen via iDeal of Paypal

✓ Fantastisch zonneterras in hartje Gorinchem

Venezia bij Jumbo Gorinchem!

Door Robin -

Venezia ijs bij Jumbo Gorinchem
Zin om na het koken thuis te genieten van een ijsje? Of gewoon zomaar tussendoor trek in een ijsje? Wij hebben de perfecte oplossing voor je! Ons ijs is namelijk vanaf dit weekend ook Jumbo Gorinchem te koop. Makkelijk om mee te nemen tijdens het boodschappen doen. 

 

Welke smaken?
Omdat iedereen een andere voorkeur heeft, hebben we ervoor gekozen om verschillende smaken aan te bieden. Jouw lievelingssmaak zit er vast ook bij! Deze zes populaire smaken zijn in halve liter bakken verkrijgbaar:
- Vanille
- Chocolade
- Stracciatellia
- Aardbei
- Amarena
- Cookies Caramel

Het ijs
We zorgen ervoor dat het ijs dat we aanbieden identiek is aan het ijs van de ijssalon. Onze ijsbereiders draaien elke week vers ijs. Het ijs wordt op dezelfde plek en op dezelfde ambachtelijke manier bereid. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat de kwaliteit van het ijs net zo goed is als je van ons gewend bent. De bak is gemakkelijk te bewaren in de vriezer waardoor je meerdere keren van het ijs kan genieten. 

Boodschappen
Het verpakkingsmateriaal van de ijsbakken is zo ontwikkeld dat het ijs een uur buiten de vriezer kan blijven. Dit zorgt ervoor dat je op je gemakkie boodschappen kan doen en niet hoeft te haasten! Ook als je een stukje moet rijden na het boodschappen doen is dit dus geen probleem. Ons ijs vind je op de versafdeling van de Jumbo. 

Zin in een heerlijk ijsje?
Ga dan snel naar de Jumbo om een heerlijke bak ijs te halen. Niet alleen lekker voor jou, maar je verrast ook je gezin of huisgenoten. Wil je l
iever zelf een bak samenstellen of een ander formaat kiezen? Je kan er natuurlijk altijd nog je ijsje te laten bezorgen.


ijs bezorgen

Naar overzicht