✓ IJskoud thuisbezorgd door eigen bezorgservice

✓ Meer dan 80 jaar ervaring!

✓ Veilig betalen via iDeal of Paypal

✓ Fantastisch zonneterras in hartje Gorinchem

Raad de smaak actie

Door Robin -

Raad de smaak actie
Misschien ben je wel bekend met onze 'raad de smaak' acties. Dit jaar doen we deze actie net even anders, namelijk via Instagram. Zoals je weet maken wij al ons ijs met verse ingedriënten, zo ook deze klassieker. Op de afbeelding staan de ingedriënten afgebeeld die deze smaak zo lekker maken. Weet jij welke smaak we bedoelen? Dan maak je kans om te winnen, dus doe snel mee! De winactie is te vinden op ons Instagramprofiel. 

Hoe kan je meedoen? 

  • Ga naar ons Instagramprofiel
  • Reageer het juiste antwoord en tag de persoon met wie je mee wilt doen 
  • Volg allebei @veneziaijssalon 
  • Deel het bericht in je Instagram verhaal 

Van wanneer tot wanneer loopt de actie? 
Je kan aan de winactie meedoen van 11 maart tot 17 maart 23:59. De winnaar maken we de volgende ochtend op 18 maart bekend.

Wat kan je winnen?
De winnaars ontvangen een cadeaubon van vijfentwintig euro. Niet alleen jij wint de cadeaubon, maar ook de persoon die je in de reacties tagt. De persoon die je tagt maakt automatisch ook kans om te winnen. Bedenk dus goed welke persoon je deze prijs gunt. Vijfentwinig euro aan ijs lijkt misschien een beetje veel, maar daar hebben we wat op verzonnen. Jullie krijgen namelijk allebei vijf bonnen van vijf euro. Op deze manier kan je verschillende keren van een ijsje genieten. De cadeaubonnen zijn in de winkel te besteden. 

Hoe kiezen we de winnaar?
Wanneer meerdere mensen het juist antwoord hebben gegeven maken we gebruik van een onlinetool. Deze tool kiest een random naam uit, deze naam is de winnaar van de winactie. We kiezen bewust voor deze tool zodat we zeker weten dat het bepalen van de winnaar eerlijk verloopt. 

Hoe maken we de winnaar bekend? 
De winnaar maken we bekend via op ons Instagramprofiel. Ben jij de winnaar? Gefeliciteerd! Je kan ons een berichtje via Instagram sturen, dan zoeken we samen een tijdstip uit wanneer je de prijs kan ophalen. Ben je niet de winnaar? Jammer! Maar niet getreurd, we komen binnenkort met nog heel veel leuke winacties. 


Winactie ijs Instagram raad de smaak
Naar overzicht