✓ IJskoud thuisbezorgd door eigen bezorgservice

✓ Meer dan 80 jaar ervaring!

✓ Veilig betalen via iDeal of Paypal

✓ Fantastisch zonneterras in hartje Gorinchem

Paas ijstaarten

Door Robin -

Paasthema
Alle ijstaarten maken we vrolijk op in het paasthema, ongeacht de smaak en het formaat van de taart. Dit wordt gedaan met verse ingrediënten die de taart helemaal af maken. Met deze ijstaart maak je van jouw pasen een feestje!

Hoe wordt de taart gemaakt?
De ijstaart maken we zelf en bestaat uit een ijslaag, een slagroomlaag en weer een ijslaag. Daarna worden verse ingrediënten toegevoegd in het paasthema. 

 

Vers gemaakte ijstaart
Wanneer de bestelling binnen is beginnen we met de productie van de taart. Onze ijstaarten worden net als ons ijs vers gemaakt. Om de versheid van de ijstaart te waarborgen maken we hem op het laatste moment.

Formaten
Onze ijstaarten zijn in verschillende formaten beschikbaar, afhankelijk van het aantal personen.

Smaken
- Amarena
- Aardbeien
- Chocolade
- Cookies
- Hazelnoot
- Cookies Caramel
- Mokka
- Bosbessen
- Frambozen

Jumbo Gorinchem 

Tijdens het boodschappen een ijstaart meenemen? Dat kan dit jaar ook. Bij de Jumbo Gorinchem vind je namelijk verse amerena ijstaarten. Deze taarten zijn voor vijf personen. Neem ze gemakkelijk mee tijdens het boodschappen doen.


Hoe kan je bestellen? 

De ijstaart kan je gemakkelijk online bestellen via onze webshop. Hier kan je het formaat en de smaak selecteren. Vervolgens ga je naar de betaalpagina en daar vul je je gegevens in. Kies daarna de ophaaldag en het geschikte tijdstip. 

 

Ijstaart bewaren
Te veel besteld? Geen probleem, de ijstaart is lang houdbaar is de vriezer. De kwaliteit van de ijstaart blijft uitstekend. Met dit vijfstappenplan staat jouw paas ijstaart in een handomdraai op tafel. 

 
IJSTAART BESTELLEN

Naar overzicht