✓ IJskoud thuisbezorgd door eigen bezorgservice

✓ Meer dan 80 jaar ervaring!

✓ Veilig betalen via iDeal of Paypal

✓ Fantastisch zonneterras in hartje Gorinchem

Maak kennis met (de smaak van) Sarah!

Door Robin -

'Heeft u een keuze kunnen maken?', vraagt de medewerkster. 


Het paniekgevoel bekruipt je. De medewerkster kijkt je vragend aan en achter je rug zie je de rij alleen maar langer worden. Je vriendin kijkt je met een geïrriteerde blik aan. Je weet dat je nu echt een keuze moet maken. 

 

‘Welke smaak raad je aan?’, vraag je voorzichtig aan de medewerkster. 


Enthousiast begint ze uit te leggen wat volgens haar de allerlekkerste smaak is. Yes! Dit maakt het kiezen een stuk makkelijker. Je vertrouwt op haar oordeel, en proeft het lekkerste ijsje van…. Sarah 

Wie is Sarah? 

Sarah is 19 jaar en komt uit Werkendam, gelukkig heeft ze een scooter waardoor ze snel in Gorinchem is. Ze werkt nog maar enkele weken bij Venezia. 

Nieuw bij Venezia 

‘’Alles is nog nieuw, maar tot nu toe vind ik het erg leuk om te werken met klanten. Het werk is gevarieerd, van ijsscheppen tot bestellingen wegbrengen op de fiets’’, vertelt Sarah. 

 

''Gevarieerd werk waarbij je leuk contact hebt met klanten'' 


Favoriete smaak 

Haar favoriete smaak is cookies, deze kiest ze al sinds jongs af aan. Het lekkerste aan deze smaak vindt ze de combinatie van het romige ijs met stukjes koek. Een ander goed voorbeeld van ijs met stukjes is croccantino, vanille met gekarameliseerde nootjes. Dit is volgens Sarah de lekkerste smaak om te combineren met cookies.  

Een puur ijsje
Een ijsje eet Sarah het liefst met lekker weer, als toetje na haar avondeten. Van haar hoeft er geen slagroom of dip op, gewoon puur het ijsje is het lekkerst. 

 

DE SMAAK VAN sARAH BESTELLEN

Naar overzicht