✓ IJskoud thuisbezorgd door eigen bezorgservice

✓ Meer dan 80 jaar ervaring!

✓ Veilig betalen via iDeal of Paypal

✓ Fantastisch zonneterras in hartje Gorinchem

Maak kennis met (de smaak van) Robin!

'Heeft u een keuze kunnen maken?', vraagt de medewerkster. 

 

Het paniekgevoel bekruipt je. De medewerkster kijkt je vragend aan en achter je rug zie je de rij alleen maar langer worden. Je vriendin kijkt je met een geïrriteerde blik aan. Je weet dat je nu echt een keuze moet maken. 

 

‘Welke smaak raad je aan?’, vraag je voorzichtig aan de medewerkster. 

 

Enthousiast begint ze uit te leggen wat volgens haar de allerlekkerste smaak is. Yes! Dit maakt het kiezen een stuk makkelijker. Je vertrouwt op haar oordeel, en proeft het lekkerste ijsje van… Robin!  

Wie is Robin?
Robin is 21 jaar en net afgestudeerd aan de opleiding toerisme management in Breda. Ze woont in Gorinchem

Nieuwe baan 

Toevallig spreek ik Robin op haar eerste dag. Ze is vandaag begonnen en werkt er momenteel nog maar vier uurtjes. Ze vertelt dat ze hier heeft gesolliciteerd omdat het haar een perfect vakantie baantje lijkt. Het team bestaat uit veel jonge mensen, dat lijkt haar gezellig. Daarnaast werkt ze graag met mensen.

Favoriete smaak
Amerena is haar lievelingssmaak. Het is een goede combinatie van romig en fris. ‘’Met lekker weer is een amerena ijsje erg verfrissend!’’

Amerena is volgens Robin een goede combinatie met meloen omdat deze smaak het ijsje nog verfrissender maakt.

Als toetje
Haar ijsje eet ze het liefst na het avondeten, als toetje. Het is vooral lekker om nog even een ijsje bij Venezia te halen als je uiteten bent geweest vertelt Robin. Haar ijsje eet ze het liefst zonder slagroom en zonder dip ‘’eigenlijk best saai’’ lacht ze. 

 

Benieuwd geworden naar de smaak van Robin? Probeer hem zelf!  
De smaak van robin bestelleN

Naar overzicht