✓ IJskoud thuisbezorgd door eigen bezorgservice

✓ Meer dan 80 jaar ervaring!

✓ Veilig betalen via iDeal of Paypal

✓ Fantastisch zonneterras in hartje Gorinchem

Maak kennis met (de smaak van) Patty!

'Heeft u een keuze kunnen maken?', vraagt de medewerkster. 

 

Het paniekgevoel bekruipt je. De medewerkster kijkt je vragend aan en achter je rug zie je de rij alleen maar langer worden. Je vriendin kijkt je met een geïrriteerde blik aan. Je weet dat je nu echt een keuze moet maken. 

 

‘Welke smaak raad je aan?’, vraag je voorzichtig aan de medewerkster. 

 

Enthousiast begint ze uit te leggen wat volgens haar de allerlekkerste smaak is. Yes! Dit maakt het kiezen een stuk makkelijker. Je vertrouwt op haar oordeel, en proeft het lekkerste ijsje van… Patty

 

Wie is Patty?
Patty is een echt begrip binnen Venezia. Ze werkt hier al jaren als leidinggevende, werkt nieuwe collega’s in en helpt met alle klusjes. Patty staat erom bekend dat ze echt alles schoon krijgt.

Patty
Dit jaar wordt het zesde seizoen dat Patty bij Venezia werkt. Het leukste vindt ze het allerlekkerste ijs van Gorinchem mag verkopen. ‘’Ik hou ervan om mensen om me heen te hebben en met hen te werken, dat komt hier wel goed!’’.

Altijd vanille 

De favoriete smaak van Patty is vanille. Collega’s hebben al vaak andere smaken aan haar voorgesteld, maar Patty is standvastig. Als ze aan ijs denkt, denkt ze aan vanille ijs. Bij Venezia wordt het ijs gemaakt met echte vanille en dat proef je! Er is volgens Patty geen beter vanille ijs dan bij Venezia.

Het beste moment
Het beste moment om te genieten van een ijsje is volgens Patty: altijd! Je kan haar er echt voor wakker maken. Haar motto luidt: ijs kan altijd.

''Ijs kan altijd''

Aangezien vanille de allerbeste smaak is combineert ze haar vanille ijsje met… vanille. Een combinatie met een andere smaak is er niet, alleen vanille! Zonder slagroom of dip, gewoon vanille ijs.

Naar overzicht