✓ IJskoud thuisbezorgd door eigen bezorgservice

✓ Meer dan 80 jaar ervaring!

✓ Veilig betalen via iDeal of Paypal

✓ Fantastisch zonneterras in hartje Gorinchem

Maak kennis met (de smaak van) Norah!

'Heeft u een keuze kunnen maken?', vraagt de medewerkster. 


Het paniekgevoel bekruipt je. De medewerkster kijkt je vragend aan en achter je rug zie je de rij alleen maar langer worden. Je vriendin kijkt je met een geïrriteerde blik aan. Je weet dat je nu echt een keuze moet maken. 

 

‘Welke smaak raad je aan?’, vraag je voorzichtig aan de medewerkster. 


Enthousiast begint ze uit te leggen wat volgens haar de allerlekkerste smaak is. Yes! Dit maakt het kiezen een stuk makkelijker. Je vertrouwt op haar oordeel, en proeft het lekkerste ijsje van… Norah 

Wie is Norah?
Norah werkt nog maar een paar dagen bij ons, maar ze voelt zich al helemaal thuis binnen team Venezia. Ze is 17 jaar en woont in Sleeuwijk.

Waarom werken bij Venezia?
Ze wilde hier werken omdat van jongs af aan al haar ijsjes haalde bij Venezia en altijd eens achter de toonbank wilde staan. Ze heeft ervaring in de horeca, daardoor leek het werken in een ijssalon leek haar een leuke uitdaging.

In de dagen dat ze heeft gewerkt vond ze het erg leuk om mensen blij te maken met een ijsje. Vooral kinderen kunnen helemaal gelukkig worden als je een ijsje voor ze schept, dat geeft Norah een fijn gevoel. 


Favoriete smaak
Haar favoriete smaak is mango. Deze smaak is volgens haar lekker fris maar toch zoet, de perfecte samenstelling. Ze eet dit ijsje natuurlijk het liefst met lekker weer! ‘’Sommige mensen eten trouwens ook ijs als het koud is, zoals mijn broertje, hij is echt een ijsmonster’’, zegt ze lachend.

''De perfecte samenstelling van fris en zoet!''

Deze smaak is goed te combineren met de all time classic: vanille, maar volgens Norah kan mango ook een lekkere combinatie zijn met meloen. Omdat het een fruit smaak is wil ze erg geen slagroom of dip op. ‘’Gewoon een puur lekker mango ijsje!’’

Heb jij Norah al gespot bij ons in de ijssalon? En wat vind jij van haar favoriete smaak?

 

De smaak van norah bestellen

Naar overzicht