✓ IJskoud thuisbezorgd door eigen bezorgservice

✓ Meer dan 80 jaar ervaring!

✓ Veilig betalen via iDeal of Paypal

✓ Fantastisch zonneterras in hartje Gorinchem

Maak kennis met (de smaak van) Noomi!

'Heeft u een keuze kunnen maken?', vraagt de medewerkster. 


Het paniekgevoel bekruipt je. De medewerkster kijkt je vragend aan en achter je rug zie je de rij alleen maar langer worden. Je vriendin kijkt je met een geïrriteerde blik aan. Je weet dat je nu echt een keuze moet maken. 

 

‘Welke smaak raad je aan?’, vraag je voorzichtig aan de medewerkster. 


Enthousiast begint ze uit te leggen wat volgens haar de allerlekkerste smaak is. Yes! Dit maakt het kiezen een stuk makkelijker. Je vertrouwt op haar oordeel, en proeft het lekkerste ijsje van…. Noomi.

 

Wie is Noomi?
Noomi woont in Gorinchem en is sinds een half jaartje werkzaam bij Venezia. Ze begon in de spoelkeuken maar tegenwoordig schept ze ook ijsjes. Ze vindt het erg leuk dat ze nu ook meer contact met klanten maakt en smaakadvies kan geven. 

Goede sfeer
Het werk vindt ze zo leuk door de goede sfeer die er in de zaak hangt. Ze kan het goed vinden met haar collega’s en het is natuurlijk een groot pluspunt dat ze na een dag hard werken altijd een ijsje mag uitzoeken. 

De lekkerste smaak 

Vaak kiest ze voor de smaak cookies karamel, deze is lekker romig met stukjes krokante koek in het ijs. Deze smaak is bij veel collega's en klanten een favoriet. Het ijsje eet ze het liefst op een warme zomeravond, niets is beter dan dat! De beste combinatie met cookies caramel is volgens Noomi bacio, een combinatie van hazelnoot en chocola.

 

‘’Deze smaken passen echt super goed bij elkaar!’’

Om het af te maken 

Slagroom op het ijsje maakt het voor Noomi helemaal af! Ga jij ook het advies van Noomi uitproberen? 

noomi's smaak thuis bezorgen


Naar overzicht