✓ IJskoud thuisbezorgd door eigen bezorgservice

✓ Meer dan 80 jaar ervaring!

✓ Veilig betalen via iDeal of Paypal

✓ Fantastisch zonneterras in hartje Gorinchem

Maak kennis met (de smaak van) Noa!

'Heeft u een keuze kunnen maken?', vraagt de medewerkster. 

 

Het paniekgevoel bekruipt je. De medewerkster kijkt je vragend aan en achter je rug zie je de rij alleen maar langer worden. Je vriendin kijkt je met een geïrriteerde blik aan. Je weet dat je nu echt een keuze moet maken. 

 

‘Welke smaak raad je aan?’, vraag je voorzichtig aan de medewerkster. 

 

Enthousiast begint ze uit te leggen wat volgens haar de allerlekkerste smaak is. Yes! Dit maakt het kiezen een stuk makkelijker. Je vertrouwt op haar oordeel, en proeft het lekkerste ijsje van… Noa! 


Wie is Noa?
Noa is 20 jaar en woont in Dalem. Dit is haar eerste seizoen bij Venezia. Ondanks dat ze hier nog niet zo lang werkt voelt ze zich al helemaal thuis binnen het team. Noa loopt vooral op het terras, waar ze met veel plezier ijsjes en koffie serveert!

Bediening
Het werken op het terras vindt ze hartstikke gezellig, omdat ze de klanten een praatje kan maken. Door haar ervaring in de horeca houdt ze goed overzicht en is gewend aan de drukte.

 

Favoriete smaak
Noa vindt het lastig om een favoriete smaak te kiezen, ze lust namelijk alle smaken. Na even na te denken kiest ze toch voor chocola. ‘’Chocola is altijd goed’’ zegt ze.

 

Ijs eet ze het liefst vol in de zon, dat is volgens Noa het perfecte weer voor ijs. Chocola combineert ze het liefst met banaan of tiramisu.

 

‘’Heel saai, zonder slagroom of dip. Het ijs is al lekker genoeg van zichzelf!’’

 

DE SMAAK VAN NOA BESTELLEN

Naar overzicht