✓ IJskoud thuisbezorgd door eigen bezorgservice

✓ Meer dan 80 jaar ervaring!

✓ Veilig betalen via iDeal of Paypal

✓ Fantastisch zonneterras in hartje Gorinchem

Maak kennis met (de smaak van) Ninthe!

'Heeft u een keuze kunnen maken?', vraagt de medewerkster. 

 

Het paniekgevoel bekruipt je. De medewerkster kijkt je vragend aan en achter je rug zie je de rij alleen maar langer worden. Je vriendin kijkt je met een geïrriteerde blik aan. Je weet dat je nu echt een keuze moet maken. 

 

‘Welke smaak raad je aan?’, vraag je voorzichtig aan de medewerkster. 

 

Enthousiast begint ze uit te leggen wat volgens haar de allerlekkerste smaak is. Yes! Dit maakt het kiezen een stuk makkelijker. Je vertrouwt op haar oordeel, en proeft het lekkerste ijsje van… Ninthe

Wie is Ninthe?
Ninthe maakt sinds twee maanden deel uit van ons fietsteam en bezorgt met liefde ijsjes naar jullie. Ze is vijftien jaar en woont in Gorinchem.

Bezorgen
Ze werkt hier nog maar twee maanden maar fietst alsof ze nooit anders heeft gedaan. Doordat ze sportief is vindt ze het bezorgen erg leuk. Het team van Venezia ervaart ze als spontaan waardoor er een leuke sfeer heerst op de werkvloer.

Favoriete smaak
De favoriete smaak van Ninthe is appel. Deze smaak vindt ze lekker fris en smaakt het allerlekkerst als het warm weer is. Volgens haar hoef je de smaak niet te combineren. Appel is zo lekker dat ze er het liefst twee bolletjes van neemt. 

 

Om deze reden doet ze er ook geen slagroom of dip op.

''Gewoon een ijsje met puur appelijs!''

 

bestel hier de smaak van NINTHE

Naar overzicht