✓ IJskoud thuisbezorgd door eigen bezorgservice

✓ Meer dan 80 jaar ervaring!

✓ Veilig betalen via iDeal of Paypal

✓ Fantastisch zonneterras in hartje Gorinchem

Maak kennis met (de smaak van) Fleur!

Door Robin -

 

'Heeft u een keuze kunnen maken?', vraagt de medewerkster. 

 

Het paniekgevoel bekruipt je. De medewerkster kijkt je vragend aan en achter je rug zie je de rij alleen maar langer worden. Je vriendin kijkt je met een geïrriteerde blik aan. Je weet dat je nu echt een keuze moet maken. 

 

‘Welke smaak raad je aan?’, vraag je voorzichtig aan de medewerkster. 

 

Enthousiast begint ze uit te leggen wat volgens haar de allerlekkerste smaak is. Yes! Dit maakt het kiezen een stuk makkelijker. Je vertrouwt op haar oordeel, en proeft het lekkerste ijsje van… Fleur

Wie is Fleur? 

Fleur is ondertussen één van de ‘’oudjes’’ bij Venezia, deze titel krijg je als je al een hele tijd in de ijssalon werkt. En Fleur werkt hier al vijf jaar dus mag zichzelf met trots zo noemen. Fleur is 20 jaar en studeert journalistiek in Utrecht.

Haar vijfde seizoen
Bij Venezia begon Fleur voor het eerst met werken. Ze begon achter de ijsvitrine maar is doorgegroeid naar het terras en de coupes bereiding. Wat ze zo leuk vindt aan deze baan is dat mensen meestal vrolijk zijn als ze ijs halen. Het maken van coupes vindt ze erg leuk omdat ze hierin haar creativiteit kwijt kan.

Crunchy lello
De favoriete smaak van Fleur is Crunchy Lello, een combinatie van hazelnoot, amandel, kokos en witte chocola. Ze vindt al deze smaken lekker, helemaal als combinatie! Daarnaast is het een wisselsmaak, dit maakt het extra bijzonder als hij in de vitrine zit.

Favoriete moment
Als ze moet kiezen eet ze dit ijsje na een lange werkdienst of op vakantie op het strand (dit komt iets minder vaak voor).

Bounty of crème karamel zijn een goede combinatie met Crunchy Lello volgens Fleur. Nootjes zijn ook een hele goede toevoeging!

Naar overzicht