✓ IJskoud thuisbezorgd door eigen bezorgservice

✓ Meer dan 80 jaar ervaring!

✓ Veilig betalen via iDeal of Paypal

✓ Fantastisch zonneterras in hartje Gorinchem

Maak kennis met (de smaak van) Fenna!

'Heeft u een keuze kunnen maken?', vraagt de medewerkster. 

 

Het paniekgevoel bekruipt je. De medewerkster kijkt je vragend aan en achter je rug zie je de rij alleen maar langer worden. Je vriendin kijkt je met een geïrriteerde blik aan. Je weet dat je nu echt een keuze moet maken. 

 

‘Welke smaak raad je aan?’, vraag je voorzichtig aan de medewerkster. 

 

Enthousiast begint ze uit te leggen wat volgens haar de allerlekkerste smaak is. Yes! Dit maakt het kiezen een stuk makkelijker. Je vertrouwt op haar oordeel, en proeft het lekkerste ijsje van… Fenna!

Wie is Fenna? 

Voor Fenna is het haar vijfde seizoen bij Venezia. In deze jaren heeft ze een goede band opgebouwd met haar collega’s en klanten. Mensen bedienen op het terras vindt ze dan ook het leukste om te doen.

Favoriete smaak
Haar favoriete smaak is: pindakaas! Fenna is een echte pindakaas lover, ze eet het elke dag. Als Venezia medewerker is ze natuurlijk ook een grote ijsfan. Ijs + pindakaas is daarom het recept voor Fenna haar favoriete toetje! Het zelfs de enige smaak waar ze twee bolletjes van neemt.

Rare reacties

Deze smaak is ook erg geliefd bij de rest van het personeel. Fenna hoort vaak dat klanten deze smaak raar vinden, dat snapt ze wel, maar ze wil iedereen uitnodigen om de smaak toch te proberen.

‘’Hij is echt heel erg lekker!’’ 

 

Combineren
Deze combinatie is volgens Fenna een goede combinatie met yoghurt of crocantino. Yoghurt met pindakaas, dit roept natuurlijk vragen op. Doet ze dan ook pindakaas door de yoghurt? Nee dat niet! Maar volgens Fenna past yoghurtijs bij alles!

Dit ijsje eet ze het liefst na een dag hard werken, met slagroom. Niet op het ijs maar in het hoorntje. 

Naar overzicht