✓ IJskoud thuisbezorgd door eigen bezorgservice

✓ Meer dan 80 jaar ervaring!

✓ Veilig betalen via iDeal of Paypal

✓ Fantastisch zonneterras in hartje Gorinchem

Een dikke 10 voor hygiëne!

Door Robin -

Waarom testen?
Wij willen dat onze klanten op een schone en veilige manier kunnen genieten van ons vers gemaakte ijs. Hierbij moet de kwaliteit van het ijs zo hoog mogelijk blijven. We doen ons uiterste best om keer op keer een hygiënisch ijsje te serveren. 

Inspectiebureau
Net als elk jaar zijn we gekeurd door een inspecteur van Houwers Groep. Er wordt geïnspecteerd of alles voldoet aan de wettelijk norm, ook wel de HACCP genoemd. Er wordt hiermee gekeken of er een mogelijk gevaar voor de voedselveiligheid aanwezig is. 

 

De beoordeling 
De inspecteur van Houwers Groep heeft de beoordeling zorgvuldig uitgevoerd. Hij heeft testen afgenomen op verschillende gebieden in de bereidingsruimte, zoals op de ijsmachines en de bereidingsmaterialen. Door diverse plekken te testen zijn we er zeker van dat ons ijs op een schone en veilige manier geproducteerd wordt.  

 

De uitslag 
Yes! Ook dit jaar zijn we geslaagd met een dikke tien. We zijn er erg trots op dat we elk jaar zo'n topscore behalen, niet alleen op de ijsbereidingsplek maar ook in de ijssalon. Je bent ervan verzekerd dat je op een schone manier kan genieten van de lekkerste ijsjes. 

Inspectie ijs voedselveiligheid
Naar overzicht