✓ IJskoud thuisbezorgd door eigen bezorgservice

✓ Meer dan 80 jaar ervaring!

✓ Veilig betalen via iDeal of Paypal

✓ Fantastisch zonneterras in hartje Gorinchem

Coupe Stroopwafel: de special van deze week

Soms is het tijd voor iets nieuws, zo ook bij Venezia. Na lang brainstormen zijn we met een top idee gekomen: coupe specials! Een heerlijke coupe zoals je van ons gewend bent, maar dan met een nieuwe smaak. 

Coupe special proberen
Deze coupe special kan je een week lang online bestellen, afhalen bij het verkooppunt of op het terras opeten. Laten bezorgen kan vrijdag van 18:00 tot 20:00 en in het weekend van 15:00 tot 20:00. 

Special van deze week 
Misschien had je het al door na het zien van de teaser op social media. De derde coupe special is: de coupe Stroopwafel! Deze coupe is beschikbaar van 20 tot 26 september. Wacht dus niet te lang met het uitproberen van deze bijzondere coupe. 

Laatste keer
Deze coupe is de laatste coupe special van dit seizoen. Volgend seizoen introduceren we op nieuw een paar nieuwe coupe specials. Natuurlijk geven we ook weer hints wat de volgende smaak wordt. Hou onze social media in de gaten. 

Jouw mening 
Wij zijn erg benieuwd hoe de coupe in de smaak valt. We hechten veel waarde aan de mening van onze klanten. Laat jouw mening erover weten op onze social media kanalen.

Naar overzicht