✓ IJskoud thuisbezorgd door eigen bezorgservice

✓ Meer dan 80 jaar ervaring!

✓ Veilig betalen via iDeal of Paypal

✓ Fantastisch zonneterras in hartje Gorinchem

11 jaar bij Venezia! De smaak van Yara

'Heeft u een keuze kunnen maken?', vraagt de medewerkster. 

 

Het paniekgevoel bekruipt je. De medewerkster kijkt je vragend aan en achter je rug zie je de rij alleen maar langer worden. Je vriendin kijkt je met een geïrriteerde blik aan. Je weet dat je nu echt een keuze moet maken. 

 

‘Welke smaak raad je aan?’, vraag je voorzichtig aan de medewerkster. 

 

Enthousiast begint ze uit te leggen wat volgens haar de allerlekkerste smaak is. Yes! Dit maakt het kiezen een stuk makkelijker. Je vertrouwt op haar oordeel, en proeft het lekkerste ijsje van… Yara! 

Wie is Yara? 

Yara is 24, woont in Gorinchem en werkt al 11 jaar bij Venezia! Na al deze jaren ijsje proeven heeft ze zorgvuldig een favoriet kunnen uitkiezen. Welke smaak dat is lees je hier! 

Jubileum
Elf jaar is een hele lange tijd. Hoe houdt Yara het zo lang vol? Volgens Yara is dat vanzelfsprekend en werkt ze na al die jaren nog met veel plezier in de ijssalon. ''De werkomstandigheden, de collega's en vaste klanten maken het werk zo leuk''. Ze houdt er vooral van om lekker haar eigen ding te doen achter de toonbank. Hier bereidt ze met alle liefde de mooiste coupes. 

De mooiste herinneringen
De afgelopen elf jaar is er veel gebeurd bij Venezia. Toch is er één evenement dat elk jaar plaatsvindt en heeft gezorgd voor de leukste herinneringen: het teamuitje. Normaal gesproken gaan we aan het eind van elk seizoen met heel het team wat leuks doen. Terugkijkend waren dit volgens Yara de mooiste momenten. 

 

Favoriete smaak
Yara heeft alle smaken in de vitrine wel een keer geprobeerd, maar toch heeft ze duidelijk een favoriet. Deze smaak is: pistache! Als dit ijs in de vitrine zit neemt ze altijd wel een bolletje (of twee). Volgens Yara is het een goede combinatie met bacio (een mix van hazelnoot en chocola) en ameretto. 

''Ijs hoort altijd met slagroom!'' 

Het perfecte moment 
Dit ijsje smaakt het lekkerst na een drukke zomerdag hard werken! Natuurlijk met een toef verse slagroom erop. 

Wij bedanken Yara voor haar harde werk de afgelopen 11 jaar en hopen dat ze nog lang bij ons blijft! 


Naar overzicht