✓ IJskoud thuisbezorgd door eigen bezorgservice

✓ Meer dan 80 jaar ervaring!

✓ Veilig betalen via iDeal of Paypal

✓ Fantastisch zonneterras in hartje Gorinchem

10% korting op je kerstdessert

Door Alessio -

Genieten wordt dit jaar nog makkelijker

Ook dit jaar is alles anders. Het kan best nog wel een uitdaging zijn om alles in huis te krijgen voor de komende feestdagen. Daarom helpen we je dit jaar een handje en komen we onze bakken ijs en ijstaarten gewoon bij je thuisbezorgen. Wel zo makkelijk! Wil je je bestelling liever ophalen, dan is ook dit natuurlijk gewoon mogelijk.

 

Deze week 10% korting.

Plaats deze week alvast je bestelling voor de feestdagen en krijg 10% korting. Of je nu kiest voor een bak met ijs of een ijstaart, je krijgt korting over heel je bestelling. Gebruik onderstaande kortingscode op de betaalpagina en activeer de korting. Deze actie is geldig van 6 t/m 12 december. Dus wees er snel bij!

 

Kortingscode: Liefhebbers2021

 

Zo bestel je gemakkelijk online:

  • Kies je ijstaart/ijsbak in onze webshop
  • Selecteer je smaak(en)
  • Ga naar de betaalpagina en vul je gegevens in
  • Kies de bezorgdag en het tijdstip of kies voor de afhaal optie
  • Gebruik de kortingscode
  • Betaal veilig via ideal of paypal

 

Zodra we je bestelling ontvangen hebben, gaan we de bezorging inplannen en plannen we de productie van je ijs en/of ijstaart. We maken alles zo vers mogelijk en het liefst op het laatste moment. Zo weet je zeker dat je een vers gedraaid ijsje of handgemaakte ijstaart krijgt. 

 

Onze ijstaarten

Onze ijstaarten zijn het ideale dessert voor na de kerstmaaltijd. Dit jaar hebben we een aantal nieuwe smaken die we voorgaande jaren niet hadden. Ben je benieuwd naar welke smaken het zijn? Meer informatie over de ijstaarten vind je hier: 

 

Meer info over de ijstaarten

Naar overzicht