✓ IJskoud thuisbezorgd door eigen bezorgservice

✓ Meer dan 80 jaar ervaring!

✓ Veilig betalen via iDeal of Paypal

✓ Fantastisch zonneterras in hartje Gorinchem

Zelf een ijscoupe maken doe je zo!

Door Alessio -

Zelf een ijscoupe maken?


Wist je dat je met een paar ingrediënten zelf de lekkerste ijscoupes kunt maken?

We vertellen je hoe je dit in een paar simpele stappen kunt doen. 
Zo verras je deze kerst al je vrienden en familie met een heerlijke ijscoupe! 

Stap 1: IJs bestellen

De eerste stap in het maken van een ijscoupe is zorgen dat je alle ingrediënten in huis hebt om dit te kunnen doen. Het belangrijkste ingrediënt van een ijscoupe is natuurlijk het ijs zelf. Het grootste deel van de coupe bestaat namelijk uit ijs. 

 

Bestel een bak ijs online met je favoriete smaken en laat hem thuisbezorgen. Doe hem in de vriezer en het belangrijkste ingrediënt heb je in huis. Wil je een ijscoupe maken met saus, slagroom en toppings zoals wij ze altijd maken? Vergeet niet om ook de topping en saus online te bestellen!

 

Voor de slagroom kun je het beste even langs de supermarkt. Koop een spuitfles met slagroom en klaar ben je.

Stap 2: servies bevriezen

Dit is misschien wel de belangrijkste stap om lang te kunnen genieten van een heerlijke ijscoupe.

Zet het kopje of schotel in de vriezer. Doe dit ruim voordat je het wilt gaan gebruiken voor de ijscoupe. Het bevroren servies zorgt er voor dat je lang kunt genieten van een zelfgemaakte ijscoupe. 

Stap 3: IJs scheppen 

Bij deze stap kun je echt beginnen met het maken van een ijscoupe. Haal het ijs uit de vriezer en pak een grote lepel of een ijsschep. Schep 2 á 3 bollen ijs in het servies.

Stap 4: Saus toevoegen

Pak de saus er bij en doe wat saus over de ijsbollen heen. Doe de saus ook vooral aan de zijkanten van het ijs. Hierdoor wordt de ijscoupe extra mooi om te zien. 

Stap 5: Slagroom op de ijscoupe

Pak een bus slagroom en spuit een mooie toef slagroom op de bollen ijs. Zorg er voor dat de slagroom in een mooie punt omhoog loopt. Het oog wilt ook wat namelijk!

Stap 6: Saus over slagroom

Pak de saus er weer bij en doe nog wat extra saus over de  slagroom. Dit geeft je zelfgemaakte ijscoupe meer kleur en smaak 

Stap 7: Serveer de ijscoupe

Dit is veruit de leukste stap bij het zelf maken van een ijscoupe. Zet de ijscoupes op tafel en verras je vrienden en familie! 

 

Met deze 7 simpele stappen zet je zelf de lekkerste ijscoupes in elkaar. Moeilijk is het niet, maar zorg wel voor de juiste ingrediënten. Bestel je ijs alvast online zodat je zeker weet dat je dit in huis hebt. Ook kun je heerlijke sauzen en toppings in onze webshop vinden.

 

Bestel het ijs gemakkelijk online en laat het thuisbezorgen! 

 

Bestel ijs online

 

 

Naar overzicht