✓ IJskoud thuisbezorgd door eigen bezorgservice

✓ Meer dan 80 jaar ervaring!

✓ Veilig betalen via iDeal of Paypal

✓ Fantastisch zonneterras in hartje Gorinchem

Maak kennis met (de smaak van) Rosanne!

'Heeft u een keuze kunnen maken?', vraagt de medewerkster. 

 

Het paniekgevoel bekruipt je. De medewerkster kijkt je vragend aan en achter je rug zie je de rij alleen maar langer worden. Je vriendin kijkt je met een geïrriteerde blik aan. Je weet dat je nu echt een keuze moet maken. 

 

‘Welke smaak raad je aan?’, vraag je voorzichtig aan de medewerkster. 

 

Enthousiast begint ze uit te leggen wat volgens haar de allerlekkerste smaak is. Yes! Dit maakt het kiezen een stuk makkelijker. Je vertrouwt op haar oordeel, en proeft het lekkerste ijsje van… Rosanne!

 

Wie is Rosanne? 
Rosanne is 19 jaar en woont in Sleeuwijk. Ze heeft al wat jaartjes ervaring in de horeca waardoor ze gewend is om in de bediening te lopen. Dit komt goed van pas op het terras van Venezia! Het leukste van haar baan vindt ze het mensen blij maken met een ijsje.

Fruit smaken 
Rosanne heeft nog nooit een ijsje afgeslagen na een lange werkdag. Weer of geen weer, ze neemt ALTIJD een ijsje. Rosanne kiest eigenlijk iedere keer een fruitsmaak en meestal meloen. Deze smaak is extra lekker in combinatie met mango, lekker troptisch! 

Zomerse dag 
Zo'n tropisch ijsje is het allerlekkerst op een warme dag volgens Rosanne.

'Helaas zijn die niet veel voorgekomen deze zomer', lacht Rosanne.

Maar zoals eerder benoemd, weer of geen weer, ijs kan altijd! 

Extra's 
Slagroom of dip kiest Rosanne eigenlijk nooit. 'Ik ben geen fan van slagroom en het is geen goede combinatie met fruitsmaken'. Een dipje is volgens Rosanne ook niet nodig. 


Naar overzicht