✓ IJskoud thuisbezorgd door eigen bezorgservice

✓ Meer dan 80 jaar ervaring!

✓ Veilig betalen via iDeal of Paypal

✓ Fantastisch zonneterras in hartje Gorinchem

Maak kennis met (de smaak van) Nora!

'Heeft u een keuze kunnen maken?', vraagt de medewerkster. 

 

Het paniekgevoel bekruipt je. De medewerkster kijkt je vragend aan en achter je rug zie je de rij alleen maar langer worden. Je vriendin kijkt je met een geïrriteerde blik aan. Je weet dat je nu echt een keuze moet maken. 

 

‘Welke smaak raad je aan?’, vraag je voorzichtig aan de medewerkster. 

 

Enthousiast begint ze uit te leggen wat volgens haar de allerlekkerste smaak is. Yes! Dit maakt het kiezen een stuk makkelijker. Je vertrouwt op haar oordeel, en proeft het lekkerste ijsje van… Nora!

 

Wie is Nora? 
Nora is 17 jaar en woont in Dalem. Een paar maandjes geleden besloot ze om bij ons te solliciteren omdat het werken in een ijssalon haar heel leuk leek. Gelukkig klopte haar verwachting en werkt ze met plezier bij ons! Het leukste aan haar baan vindt ze dat het zo afwisselend is. De ene dag staat ze achter de toonbank ijsjes te scheppen, de andere dag loopt ze op het terras of schept ze coupes. Daarnaast benoemt ze de ''chille'' werktijden, dat je niet toch 's nachts aan het werk bent vindt Nora een groot voordeel. 

Favoriete smaak 
Eigenlijk vindt Nora heel veel smaken lekker, maar als ze eentje moet kiezen is dat toch mokka. Ze drinkt graag koffie dus de keuze was makkelijk gemaakt! Eigenlijk eet ze deze smaak altijd met cookies of wafel. Bij de koffie hoort een koekje, dit maakt de combinatie voor Nora erg logisch. 

'Bij de koffie eet je toch ook altijd een koekje?' 

Tijdstip 
Dit ijsje eet ze het liefst na het avondeten, als toetje. Na een dag hard werken smaakt een welverdiend ijsje ook extra lekker! Nootjes bovenop maken het ijsje helemaal af volgens Nora. 

Naar overzicht