✓ IJskoud thuisbezorgd door eigen bezorgservice

✓ Meer dan 80 jaar ervaring!

✓ Veilig betalen via iDeal of Paypal

✓ Fantastisch zonneterras in hartje Gorinchem

Maak kennis met (de smaak van) Josefien

'Heeft u een keuze kunnen maken?', vraagt de medewerkster. 

 

Het paniekgevoel bekruipt je. De medewerkster kijkt je vragend aan en achter je rug zie je de rij alleen maar langer worden. Je vriendin kijkt je met een geïrriteerde blik aan. Je weet dat je nu echt een keuze moet maken. 

 

‘Welke smaak raad je aan?’, vraag je voorzichtig aan de medewerkster. 

 

Enthousiast begint ze uit te leggen wat volgens haar de allerlekkerste smaak is. Yes! Dit maakt het kiezen een stuk makkelijker. Je vertrouwt op haar oordeel, en proeft het lekkerste ijsje van… Josefien!

 

Wie is Josefien? 

Josefien is 20 jaar en woont in Sleeuwijk. Voorheen heeft ze hier altijd in een supermarkt gewerkt. 

 

Nieuwe baan 

Als ik Josefien spreek is het nog maar haar tweede dag bij Venezia. Alles is nog nieuw voor haar, maar ze heeft veel zin in aankomend seizoen. Het leukste ascept aan werken in de ijssalon lijkt haar het contact met de klanten. Volgens haar is dat iets wat de horeca typeert: de gezelligheid. 

 

Favoriete smaak

Ondanks dat ze nog niet veel in de ijssalon heeft gewerkt, is ze er wel al vaak geweest. Maar met één reden natuurlijk: ijs halen! Vaak kiest ze dan voor haar favoriete smaak, tiramisu. Deze smaak vindt ze zo lekker omdat het de perfecte combinatie is tussen koffie en chocola. Ze combineert het graag met stracciatella. Door de chocolade in deze smaak past het hier natuurlijk perfect bij. 

Op een warme dag

Dit ijsje eet ze het liefst, net als de meestse mensen, op een warme dag. Op één of andere manier smaakt een ijsje het lekkerst in het zonnetje! Josefien houdt niet van te veel poespas, laat die slagroom en dip maar achterwege. Met een puur ijsje maak je haar het gelukkigst! 

 

Benieuwd naar de smaak van Josefien? 

Probeer het zelf uit

Naar overzicht